Ett enestående liv
 
   
  Det var en mann som ble født i en liten landsby i et lite land, barnet til en enkel kvinne. Han vokste opp i en annen liten landsby. Han arbeidet i sin fars snekkerverksted inntil han var 30 år. Så virket han i tre år som en omreisende predikant og bibellærer.

Han eide aldri et eget hjem. Aldri skrev han en bok. Han hadde ingen organisasjon, og heller ingen familie. Ikke gikk han på noen høyere skole, og ikke satte han sin fot i noen storby. Han reiste ikke utenlands og heller ikke så veldig langt fra der han var født. Aldri gjorde han noe som vanligvis følger med storhet. Han hadde ingen anbefalinger utenom seg selv.

Ennå som ung mann snudde opinionen seg mot ham. Hans venner rømte sin vei. En av dem fornektet ham. Han ble gitt over til sine fiender. Han måtte gå gjennom en parodi på en rettssak. Så ble han spikret opp på et kors mellom to tyver og røvere. Mens han hang der døende, trakk hans bødler lodd om kappen han eide fordi den så bra ut.
Da han var død, ble han lagt i en lånt grav av en god venn.

Det er nesten to tusen år siden dette skjedde, og likevel i dag er han fortsatt midtpunktet for menneskeheten. Han hadde ingen arme eller generaler, ingen rikdom eller formue til disposisjon. Ingen konge som ville gi ham makten og riket. Men aldri har noen betydd så mye som denne enkle mannen kallet Jesus Kristus, Guds sønn.
Han er Kongers Konge og Herrers Herre, og har seiret over det onde ved sin død og oppstandelse, slik at hvert enkelt menneske skulle gå fri og kunne få Frelsens store gave.

Ta imot Ham idag, han elsker deg!  

 Johannes ev. 3,16:For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv. 17 Gud sendte ikke sin Sønn til verden for å dømme verden, men for at verden skulle bli frelst ved ham.

Jesus sier til henne: «Jeg er oppstandelsen og livet, den som tror på meg, skal leve om han enn dør. 26 Og hver den som lever og tror på meg, skal aldri i evighet dø.  Joh.11,25.


Klikk på bildet

 

 
   

Hør melodien og se teksten til sangen: "Ten Thousand Angels". Se engelsk og norsk tekst.

   
  Til Hovedsiden